Written by

Lezárult a nyereményjátékunk: a résztvevők környezetvédelemmel kapcsolatos ismereteit teszteltük

Hírek, home_slider| Views: 1398

Korábbi hagyományokhoz híven idén is meghirdettük izgalmas kvízjátékunkat, amelyben a résztvevők a fenntarthatósággal kapcsolatos tudásukat tesztelhették. A helyes válaszadók közül három szerencsést a Veolia értékes ajándékcsomagokkal jutalmazott.

A Föld Napján, azaz április 22-én indult játékban a résztvevőknek 15 kérdésre kellett válaszolnia, amelyek mind a Körkörös Gazdaság korábbi cikkeihez kapcsolódtak. A nyereményjátékot ezúttal is nagy érdeklődés fogadta, több száz kitöltő válaszolta meg a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket.

A teszt eredményeiből kirajzolódik, hogy a résztvevők többsége tájékozott környezetvédelmi kérdésekben, ugyanis a válaszadók harmada minden kérdésre helyes választ adott. A legtöbb pontos válasz arra a kérdésre érkezett, hogy mi az az élő fal, a kitöltők 98.6%-a ismerte az innovatív, zöld  szigetelést. Emellett a válaszadók 95.8%-a tisztában van azzal, hogy pontosan mi a körkörös gazdasági modell lényege, illetve azzal is, hogy az okoserdőnek milyen természetvédelmi szerepe van. Arra a kérdésre érkezett a legkevesebb helyes válasz, hogy melyik kávéfajta (Coffea Stenophylla) tölthet be fontos szerepet a klímaváltozás miatt veszélyben forgó kávéipar számára, azonban a kitöltők közel 75%-a itt is a jó választ jelölte meg, tehát a kiértékelés alapján elmondható, hogy a résztvevők képben vannak a fenntarthatósággal.

A helyes válaszadók közül hárman értékes ajándékokkal is gazdagodtak a Veolia jóvoltából. A nyerteseket e-mailben értesítettük és a csomagok már úton is vannak, melyek tartalmaznak egy fél éves előfizetést a National Geographic magazinra, egy online Tudományos Stand Up előadásra szóló jegyet, egy fa madáretetőt, fenntartható vászonzsákokat bevásárláshoz, valamint Veolia  ajándéktárgyakat. Ha jövőben nem szeretnél lemaradni nyereményjátékainkról, érdemes követni a Körkörös Gazdaság Facebook oldalát.